Maroko 4 Kraja

 pri musi smo jedli kuskus - res dobr - povabli so nas dam in mama je prnesla vse skp - zraven kislo mleko in desert melona
zvecer je v figig prispela se ena slovenka ki potuje z belgijcem po maroku smo sli na drink in pol v avyto do rasidije - spali smo spet zuni tokrat pri reki v ziz valley in danes nazaj v rashidio od kofer gremo cez atlas do --- pozabla sem ime mesta drgac so pa ljudje blazno prijazni - razen seveda popotnikov ki iz tijuh nahrbtnikov v hostlih odtujujejo denar - ena zenska mi je namrec ukradla celotni budget in zdaj sem na rzezrvi - res res res res bedno.
ej lepo se mej salam alejkum
Kako smo? Kar ok; nobenih tezav, prebavnih motenj, nic nic takega. Vceraj smo podaljsali avto se za 10 dni /na dan damo 250 dirhamov in to ceno delimo na 4 + benz. Mavretanija odpade ker je menda en shit tam. Spimo vec ali manj nekje zunaj v hotelu tisocerih zvezdic. Trenutno smo si privoscili razkosje in spimo v centru mesta Khenifra. Mesto samo ni nic posebnega; lezi nekje v atlasu, ampak pase en dan pavze. Dobili smo svojo roof top - spimo na strehi z razgledom na dogajanje.

Petja

 (se nadaljuje)